Közlemény a levéltári kutatószolgálat nyitvatartásáról

Tájékoztatjuk kutatóinkat és az érdeklődőket, hogy a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletnek és a 22/2020. (XI.11.) Rektori utasításnak megfelelően, a Központi Levéltár ügyfélszolgálata és kutatószolgálata továbbra is működik.


 

Amennyiben kutatással vagy ügyfélszolgálattal kapcsolatban kérdése van, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot nyitvatartási időben, a levéltár elérhetőségein keresztül: http://leveltar.uni-sopron.hu/elerhetoseg-nyitvatartas

Kutatóinkat kérjük, hogy előzetesen telefonon vagy e-mailben érdeklődjenek a kutatás lehetőségéről, az egy légtérben tartózkodó létszám minimalizálása érdekében. Ha módjukban áll, kérjük, hogy kutatási kérelmüket, kéréseiket is e-mailben juttassák el hozzánk. Az előkészített iratanyagok kutatására továbbra is előzetesen egyeztetett időpontban van mód, a levéltár nyitvatartási idején belül.

Az épületbe belépőket kérjük az orrot és a szájat biztonságosan eltakaró maszk, valamint kézfertőtlenítő használatára. Kérjük a biztonságos távolságtartás szabályainak alkalmazását.

Kérjük kutatóinkat, vegyék figyelembe, hogy a kutatóhelyiségben saját íróeszközök (papír, toll, ceruza) illetve saját laptop használatára van csak mód.

Vigyázzunk egymásra!

Köszönettel:

a Központi Levéltár munkatársai