Közlemény a levéltári kutatószolgálat nyitvatartásáról

Tájékoztatjuk kutatóinkat és az érdeklődőket, hogy a Soproni Egyetem Központi Levéltára a koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet megszűnésével, korlátozott mértékben megnyitja kutatószolgálatát, 2020. július 1-jétől.


 

Amennyiben kutatással vagy ügyfélszolgálattal kapcsolatban kérdése van, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot nyitvatartási időben, a levéltár elérhetőségein keresztül: http://leveltar.uni-sopron.hu/elerhetoseg-nyitvatartas

Kutatóinkat kérjük, hogy a személyes érintkezés minimalizálása érdekében, előzetesen telefonon vagy e-mailben érdeklődjenek a kutatás lehetőségéről. Ha módjukban áll, kérjük, hogy kutatási kérelmüket, kéréseiket is e-mailben juttassák el hozzánk. Az előkészített iratanyagok kutatására előzetesen egyeztetett időpontban van mód, a levéltár nyitvatartási idején belül.

Az épületbe belépőket kérjük arcuk eltakarására maszkkal, sállal vagy kendővel, valamint kézfertőtlenítő használatára. Kérjük a biztonságos távolságtartás szabályainak alkalmazását.

Kérjük kutatóinkat, vegyék figyelembe, hogy a kutatóhelyiségben saját íróeszközök (papír, toll, ceruza) illetve saját laptop használatára van csak mód.